02.10.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen (Brent-olje).

Oljeprisen har den seneste måneden svingt stort sett mellom USD 47,00 og USD 51,00, og et etablert brudd over eller under et av disse to nivåene vil nå være med og gi nye signaler om den videre utviklingen for oljeprisen.

Med et “etablert brudd” på et av disse nivåene, menes i tekniske analyse termer at kursen holder seg noen dager over eller under et av disse nivåene. Dette gir større sikkerhet for at det ikke bare er en dags tilfeldig svingning over eller under slike tekniske støtte eller motstandsnivåer.

Oljeprisen faller nå tilbake igjen, og er i skrivende stund ved USD 47,83, og altså ikke så langt i fra dette nå viktige tekniske støttenivået rundt USD 47,00.

Saken fortsetter nedenfor…

Les gjerne også vår sak her (Annonsørinnhold av Nidelv International ASA):  “Nå har du muligheten til å være med på et eventyr innen norsk lystbåtbransje


Dersom oljeprisen (Brent Spot) faller under USD 47,00, og blir under USD 47,00-nivået et par dager, ja så vil det utløses et nytt kraftig teknisk salgssignal for oljeprisen.

Da vil oljeprisen kunne falle ned mot tidligere bunn fra under finanskrisen i 2008, ned mot USD 36,00 på 3-6 måneders sikt.

Skulle oljeprisen også bryte ned i gjennom USD 36,00-nivået så vil det utløses et nytt kraftig teknisk salgssignal for oljeprisen. Den vil da kunne falle helt ned mot USD 18,00-20,00 på 6-12 måneders sikt etter et eventuelt slikt brudd ned i gjennom USD 36,00-nivået.

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar i dag våre tidligere analyser av oljeprisen, og hvor vi mener det er stor fare for nye kraftige fall i oljeprisen de neste 6-12 måneder.

Vi mener oljeprisen gjerne kan komme til å teste støttenivået ned mot USD 36,00 på 3-6 måneders sikt.

Dersom oljeprisen derimot skulle klare å bryte opp i gjennom USD 51,00-nivået, og etablere seg over det nivået, ja så vil den kunne få et løft i hvert fall på kort sikt.

Vi hos Aksjeanalyser.com tror imidlertid det er mest sannsynlig med et brudd ned i gjennom USD 47,00-nivået, og det gjerne innen kort tid nå.

Du kan se diagram over Brent-olje nedenfor her…

Les gjerne også vår sak her (Annonsørinnhold av Nidelv International ASA):  “Nå har du muligheten til å være med på et eventyr innen norsk lystbåtbransje

Nidelv-780SportDiagram (Dag) over Brent Spot:

Brent-Spot-02Okt2015Diagram (Uke) over Brent Spot:

Brent-Spot-021015


 

Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…