29.09.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Thin Film Electronics (Ticker: THIN).

Vi hadde hos Aksjeanalyser.com en positiv analyse av Thin Film-aksjen den 11. September 2015, og hvor vi hadde et kursmål for aksjen ved 4,00 kroner på 3-6 måneders sikt. Du kan lese vår analyse av Thin Film-aksjen fra den 11. September 2015 her: “Aksje stiger kraftig – kan firedoble seg“.

Den gang den 11. September 2015 var aksjen i 3,11 kroner, og nå mindre enn tre uker senere så er aksjen i dag tirsdag formiddag 29. September 2015 i 4,00 kroner, og har således steget med nesten 30 prosent.

Saken fortsetter nedenfor…

Les gjerne også vår sak her (Annonsørinnhold av Nidelv International ASA):  “Nå har du muligheten til å være med på et eventyr innen norsk lystbåtbransje“.


Slik vi skrev om hos Aksjeanalyser.com i vår forrige analyse av Thin Film Electronics (THIN) så ser vi et betydelig potensiale for aksjen på litt lengre sikt innenfor den langsiktige stigende trenden aksjen beveger seg innenfor (jf. diagram nederst i saken her).

I henhold til denne langsiktige stigende trenden så indikeres et potensiale for Thin Film-aksjen helt opp mot 14,00 kroner på 2-3 års sikt.

Den langsiktige stigende trenden som Thin Film-aksjen beveger seg innenfor indikerer altså at aksjen fra dagens kursnivå rundt 4,00 kroner, kan ha et potensiale til å stige med rundt 250 prosent på 2-3 års sikt.

Vi skrev om i vår analyse av Thin Film-aksjen den 11. September 2015 at det gjerne kan virke voldsomt at aksjen skal kunne stige helt opp til 14,00 kroner på 2-3 års sikt, men Thin Film-aksjen er en volatil aksjen som svinger kraftig.

Aksjen steg fra bunnen i April 2009 da aksjen lavest var rundt 30 øre, helt opp til en topp rundt 8,00 kroner i Februar 2015. Thin Film-aksjen løftet seg altså da i denne perioden med hele 2.566 prosent.

Nå mener altså vi hos Aksjeanalyser.com at Thin Film-aksjen kan ha potensiale til å stige med rudnt 250 prosent fra dagens nivå ved 4,00 kroner, og på 2-3 års sikt.

Vi gjentar i dag hos Aksjeanalyser.com vår tidligere positive analyse av Thin Film-aksjen, og opprettholder vårt langsiktige (2-3 års sikt) kursmål for aksjen ved 14,00 kroner. På litt kortere sikt (3-6 måneder) så hever vi vårt kursmål for Thin Film-aksjen til 6,00 kroner. Vi ser altså muligheter for en 50 prosent økning i aksjekursen for Thin Film på 3-6 måneders sikt.

Du kan se diagram over Thin Film-aksjen nedenfor her…

Les gjerne også vår sak her (Annonsørinnhold av Nidelv International ASA):  “Nå har du muligheten til å være med på et eventyr innen norsk lystbåtbransje

Nidelv-annonse

Diagram over kursutviklingen for Thin Film-aksjen:

THIN-290915


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…