[Annonsørinnhold:]

Nidelv780SportKort om Nidelv:

I 1966 startet Nidelv med plastbåtproduksjon i Arendal. To år senere ble Nidelv 24 lansert – båten som er regnet som den største suksessen i norsk fritidsbåthistorie. Den siste Nidelv 24 ble levert i 2001, og hadde byggenummer 3013.

Evnen til å bygge solide båter, med lekre linjer som markedet etterspør, har siden starten vært fundamentet i Nidelvs virksomhet. Også brukte Nidelvbåter står høyt i kurs, og det er bl.a. fordi de holder seg fine år etter år. Slik blir det når vi velger de beste håndverkerne og de beste materialene.Det er alltid fokus på å levere produkter som tilfredsstiller kundens krav og forventninger til merkenavnet Nidelv.

I 2010 ble merkenavn og former til Nidelv båtene solgt til Nidelv International ASA som har flyttet produksjonen av Nidelv båtene til Kina. Nærmere bestemt til byen Jiangyin i Jiangsu provinsen, ca to timer med bil fra Shanghai. Dette ble gjort for å kunne produsere Nidelv båtene rimeligere, samt få nærhet til våre underlevandører, og det kommende Kinesiske markedet. Båtene som leveres til Europa vil fortsatt bli ferdigstilt i Norge.

Invester i fremtiden!

Se video presentasjon

Send inn tegningsavtalen i dag, og sikre deg “din bit av Kina”.

Hvorfor Kina?

 • 30% totalt lavere produksjonskostnader

 • 50% forskuddsbetaling av båter

 • 20% høyere priser på etablerte merkenavn

 • 30% årlig vekst i det Kinesiske båtmarkedet  

 • 43% importavgift på utenlandske båter til Kina

Nidelv med en ‘Game-changer’ i båt-industrien:

I november 2015 inngikk Nidelv International en avtale med CealTech om å benytte deres patentsøkte teknologi for ‘Grafen‘ i deres polyester til båtene. ‘Grafen’, og som bygger på nano-teknologi, er et et fenomenalt stoff som gjør båtene mye sterkere, og mye lettere.

Her er noen karakteristikker på ‘Grafen’:

 • 300 ganger sterkere enn stål

 • Hardere enn diamant

 • Fleksibelt og vannavvisende

Nidelv International vil snart også blande ‘Grafen’ i Gel-coat på båtene, og de vil da gli lettere i vannet, samt at det ikke lenger gror på skroget. Dette vil bli ferdig testet i første halvår i år, og vil være en Game-changer i båt-industrien. Nidelv International er i dag eneste båt-fabrikant med tilgang til ‘Grafen’.

Nidelv International snart notert på Oslo Børs sin nye markedsplass, Merkur Market:

Nidelv International vil om kort tid (cirka 3-4 uker) bli notert på Oslo Børs sin nye markedsplass, Merkur Market.

Med en notering av selskapet på Merkur Market følger:

 • En markedsmessig verdsettelse av selskapet

 • Kvalitetsstempel – kan ha betydning for å tiltrekke seg nye kunder og dyktige ansatte

 • Tilgang til meglerhusene som handler på Oslo Børs

 • Markedsovervåking og aktiv oppfølging av selskapet

Last ned Prospekt, Tegningsavtale og Presentasjon her…

Du kan også ringe 417 29 888 for å snakke med oss.

Eller bestill prospekt via e-post til investor@nidelv.no

Siste frist er 06. Februar kl. 16:00

Nidelv-39F