23.09.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Norwegian Air Shuttle.

Norwegian-aksjen har konsolidert i det korte bildet, men finner betydelig teknisk støtte ned mot 320,00-nivået.

Aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet dette støttenivået rundt 320,00-325,00 kroner, og det tekniske bildet for aksjen signaliserer nå videre oppgang for Norwegian i tiden fremover.

Momentum-indikatorer som RSI og Stochastics viser nå en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt etter den seneste tids korreksjon ned for aksjen.

Slik vi skrev om i en tidligere analyse av Norwegian-aksjen den 31. Juli 2015, så ble det utløst et kraftig teknisk kjøpssignal for aksjen da den brøt opp i gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 320,00 kroner. Du kan lese vår tidligere analyse av Norwegian-aksjen fra den 31. Juli 2015 her: “Norwegian-aksjen kan stige 300 prosent“.

Norwegian-aksjen har konsolidert i det korte bildet mellom det som nå er et betydelig teknisk støttenivå for aksjen rundt 320,00 kroner, og et motstandsnivå rundt 385,00 kroner.

Et brudd opp i gjennom 385,00 kroner vil utløse et nytt kraftig teknisk kjøpssignal for Norwegian-aksjen.


Med mindre aksjen skulle bryte ned i gjennom det nå viktige tekniske støttenivået for aksjen rundt 320,00 kroner, så signaliseres videre oppgang for aksjen i tiden fremover innnenfor den langsiktige stigende trenden.

Norwegian-aksjen er i en langsiktig stigende trend, og hvor aksjen har et potensiale helt opp mot øvre trendlinje i denne stigende trenden, rundt 1.500,00 kroner, på et par års sikt. Den langsiktige stigende trenden for Norwegian-aksjen indikerer altså at aksjen kan ha et potensiale til å firedoble seg fra dagens kursnivå rundt 337,00 kroner, og på et par års sikt fremover nå.

Hvis man synes det høres voldsomt ut at Norwegian-aksjen kanskje kan firedoble seg på et par års sikt, ja så kan vi nevne at aksjen siden bunnen i Oktober 2004 har steget fra rundt 7,00 kroner, og opp til i dag rundt 337,00 kroner. Aksjen har altså i løpet av en 11 års periode steget med vanvittige 4.700 prosent!

De seneste fire årene siden aksjen var rundt 55,00 kroner i Oktober 2011 så har aksjen steget med rundt 500 prosent.

Sett i lys av dette så er det gjerne ikke like usannsynlig at aksjen kan ha mulighet for å stige med rundt 300 prosent i løpet av de neste par årene dersom den langsiktige stigende trenden for aksjen vedvarer i årene fremover nå.

Vi hos Aksjeanalyser.com gjentar i dag vår tidligere positive analyse av Norwegian-aksjen, og opprettholder vårt kursmål for aksjen ved i første omgang 550,00 kroner på 12 måneders sikt. Vi ser altså i første omgang et potensiale for Norwegian-aksjen på litt over 60 prosent opp fra dagens kursnivå på 12 måneders sikt. Videre så ser vi altså en mulighet for at Norwegian-aksjen kanskje kan stige så mye som 300 prosent på et par års sikt, og altså ha mulighet for å firedoble seg fra dagens nivå.

Se diagram over kursutviklingen for Norwegian Air Shuttle nedenfor…

Annonse (Nidelv International ASA):

Nidelv-annonse

Diagram over kursutviklingen for Norwegian-aksjen:

NAS-230915


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…