Gjensidige-Olsenbanden14.09.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Gjensidige-aksjen.

Vi har nylig hatt analyser av andre finans-aksjer på Oslo Børs som DNB og Storebrand, og i likhet med disse aksjene så signaliseres nå fare for kraftig kursfall for Gjensidige-aksjen i tiden fremover.

Les gjerne vår analyse av DNB-aksjen her fra den 01. September, «37 Milliarder borte fra DNB på seks uker«, og hvor vi har kursmål for DNB-aksjen ved 70,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Les gjerne også vår analyse av Storebrand-aksjen her fra den 07. September, «17 grunner til å ikke eie aksjer i Storebrand«, og hvor vi har kursmål for Storebrand-aksjen ved 18,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

I dag har vi altså hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Gjensidige-aksjen, og som nå nylig har utøst et kraftig teknisk salgssignal fra en stor hode-skulder formasjon (jf. chart lenger ned i saken her).

Slike hode-skulder formasjoner regnes innen teknisk analyse for å være blant de sikreste tekniske signaler om en større trend endring for underliggende objekt (her da Gjensidige-aksjen).

Aksjen har også brutt ut av den langsiktige stigende trenden, og ned gjennom et viktig teknisk støttenivå rundt 120,00 kroner. Dette er med og ytterligere forsterker det kraftige salgssignal som nå er utløst for Gjensidige-aksjen.


Det kraftige tekniske salgssignal som nå er utløst for Gjensidige-aksjen indikerer i første omgang videre fall for aksjen ned mot 105,00 kroner.

Dersom 105,00-nivået også skulle brytes så vil det utløses nye negative tekniske signaler for den videre utviklingen for Gjensidige-aksjen, og det vil da være lite teknisk støtte for akjen før ned mot 80,00-nivået.

Skulle også 80,00-nivået brytes for Gjensidige-aksjen så vil den kunne falle helt ned mot 60,00 kroner på 1-2 års sikt.

Basert på det kraftige tekniske salgssignal som er utløst for Gjensidige-aksjen nå nylig så har vi hos Aksjeanalyser.com en negativ analyse av aksjen i dag.

Vi hos Aksjeanalyser.com tror ikke Olsenbanden er på ferde igjen med nye kupp mot Gjensidige, men vi ser likevel stor fare for at Gjensidige-aksjen kan komme til å falle ned mot 80,00-nivået på 6-12 måneders sikt. Videre så ser vi også en mulighet for at aksjen kan komme til å falle helt ned mot 60,00 kroner, og nesten halvere seg fra dagens kursnivå, på 1-2 års sikt.

Vi hos Aksjeanalyser.com mener Gjensidige-aksjen, slik vi også mener om DNB og Storebrand, er interessant for shortsalg.

Les gjerne også vår sak om boligprisene her fra den 11. September 2015: «Venter 40 prosent fall i boligprisene«.

GJF-140915


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…