11.09.2015 – Vi har i dag hos Aksjeanalyser.com sett nærmere på Thin Film Electronics (Ticker: THIN), og som stiger kraftig på Oslo Børs fredag.

Thin Film Electronics er fredag formiddag kraftig opp på Oslo Børs, og er i skrivende opp 13,50 prosent til 3,11 kroner.

Aksjen har falt betydelig de seneste månedene, men nå vender aksjen oppover igjen etter å ha vært nede og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 2,50 kroner.

Det er lite teknisk motstand for videre oppgang for Thin Film-aksjen nå før opp mot 4,00 kroner, og som også er vårt kortsiktige (3-6 måneder) kursmål for aksjen. Vi ser altså en oppside for Thin Film-aksjen på nærmere 30 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Dersom aksjen ikke bryter ut av den langsiktige stigende trenden som startet i 2009, ja så har aksjen et betydelig potensiale på 2-3 års sikt innenfor denne stigende trenden.

I henhold til denne langsiktige stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor så indikeres at aksjen kan ha potensiale til å stige helt opp mot 14,00 kroner på 2-3 års sikt.


Det kan gjerne virke voldsomt at aksjen skal kunne stige fra dagens nivå rundt 3,11 kroner, og helt opp til 14,00 kroner på 2-3 års sikt, men Thin Film-aksjen er en volatil aksjen som svinger kraftig.

Aksjen steg fra bunnen i April 2009 da aksjen lavest var rundt 30 øre, helt opp til en topp rundt 8,00 kroner i Februar 2015. Thin Film-aksjen løftet seg altså da i denne perioden med hele 2.566 prosent.

Nå mener vi hos Aksjeanalyser.com altså at aksjen kan ha potensiale til å stige fra dagens kurs rundt 3,11 kroner, og opp til gjerne 14,00 kroner på 2-3 års sikt, i henhold til den langsiktige stigende trenden. Dette tilsvarer da i så fall en oppgang på cirka 350 prosent opp fra dagens nivå, og hvis aksjen stiger opp til 14,00 kroner på 2-3 års sikt. I henhold til den langsiktige stigende trenden så har altså Thin Film-aksjen potensiale til å kunne mer enn firedoble seg på 2-3 års sikt.

Vi hos Aksjeanalyser.com har også tidligere vært ute med positive analyser av Thin Film-aksjen, og da kursen var på høyere nivå enn den er i dag. Til tross for at aksjen har falt betydelig nå de seneste månedene, ja så mener vi fortsatt at aksjen kan ha et betydelig potensiale på 2-3 års sikt innenfor den langsiktige stigende trenden.

Vi er altså positive til Thin Film-aksjen hos Aksjeanalyser.com nå både på kort og lang sikt, og vi ser et kortsiktig (3-6 måneder) potensiale for aksjen opp mot 4,00 kroner, mens vi ser et potensiale for aksjen opp mot 14,00 kroner på 2-3 års sikt.


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…