Desperate-investor

27.08.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på REC Silicon, og som har falt med 99,5 prosent siden toppen rundt 267 kroner den 08. November 2007.

Nå indikerer det tekniske bildet for aksjen, og den langsiktige fallende trenden at aksjen kan komme til å falle med over 90 prosent til fra dagens nivå, og helt ned til 10 øre på 1-3 års sikt.

REC Silcion har nylig utløst et nytt kraftig teknisk salgssignal da aksjen brøt ned gjennom et viktig teknisk støttenivå rundt 1,50 kroner.

Det er nå begrenset med støtte videre nedover for aksjen før ned mot tidligere bunn i November 2012 rundt 60 øre.

REC Silicon aksjen er altså i en langsiktig fallende trend, og hvor videre nedgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.


Dersom aksjen skulle bryte ned gjennom støttenivået fra tidligere bunn i 2012 rundt 60 øre, ja så vil det utløses et nytt kraftig teknisk salgssignal for REC Silicon.

Aksjen vil da kunne falle helt ned mot nedre trendlinje i denne langsiktige fallende trenden, ned mot 10 øre på 1-3 års sikt.

Selv om aksjen allerede altså har falt med rundt 99,5 prosent så kan den i verste fall komme til å falle med over 90 prosent til fra dagens kursnivå.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere negative analyser av REC Silicon aksjen, og vi har kursmål for aksjen ved 60 øre på 6-12 måneders sikt.

Videre så ser vi altså ikke bort i fra at aksjen kan komme til å falle helt ned mot 10 øre på 1-3 års sikt.

Mange vil sikkert mene det er helt høl i hue å mene at REC Silicon aksjen kan stupe helt ned til 10 øre. Ja sikkert like mange som ville ment det var helt umulig at aksjekursen til det fremtidsrettede solenergi selskapet REC som steg til himmels i 2007, kunne komme til å falle med 99,5 prosent fra den gang kursen var på det høyeste rundt 267 kroner i November 2007 da euforien rundt aksjen herjet som verst.

Så nå får tiden vise da hvor høl i hue eller riktig denne analysen viser seg å bli. Vi hos Aksjeanalyser.com er i hvert fall negative til REC Silicon aksjen, og har i første omgang nå et kursmål for aksjen ved 60 øre på 6-12 måneders sikt.

REC-270815


Kilde charts: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…