26.08.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på Statoil-aksjen, og som nå har falt under enda et viktig teknisk nivå ved 120,00 kroner.

Det er dermed utløst enda et nytt kraftig teknisk salgssignal for Statoil-aksjen, og videre fall for aksjen ned mot 100,00 kroner signaliseres nå på kort sikt. Det vil nå være teknisk motstand for Statoil-aksjen opp mot 120,00-nivået ved eventuelle rekyler opp for aksjen.

Slik vi skrev om i vår analyse av Statoil-aksjen den 18. August “Statoil-aksjen kan stupe 50 prosent” så vil Statoil-aksjen kunne falle helt ned mot 70,00 kroner dersom også 100,00-nivået skulle blit brutt.

Basert på det samlede negative tekniske bildet for både oljeprisen, og Statoil-aksjen, så mener vi hos Aksjeanalyser.com at faren er stor for at Statoil-aksjen kan falle så lavt som helt ned til 70,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Les gjerne også saken i dag på Nettavisen “Nesten ingen nye norske oljefelt er lønnsomme


Dette henger da sammen med vårt syn på oljeprisen, og som vi skrev om i vår analyse oljeprisen den 21. August mener kan stupe så lavt som til 10-20 dollar på det verste nå neste 6-12 måneder. Les gjerne mer her: “Oljeprisen kollapser – kan stupe til 10 dollar“.

Vi gjentar derfor i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere negative analyser av Statoil-aksjen, og vi har kortsiktig (2-4 uker) kursmål for aksjen ved 100,00 kroner. Videre så ser vi altså stor fare for at Statoil-aksjen kan komme til å falle helt ned mot 70,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

STL-26Aug2015


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…