11.08.2015 – Vi hadde for fire dager siden på Aksjeanalyser.com en analyse av Norske Skogindustrier, og i dag stiger aksjen kraftig og er i skrivende stund +19,05 prosent til 3,00 kroner.

Aksjen er således på god vei mot vårt kursmål for aksjen som var ved 3,50 kroner på 3-6 måneders sikt.

Nå ser det imidlertid ut til at aksjen kan nå vårt kursmål langt tidligere enn forventet.

Saken fortsetter nedenfor…


Norske-Skog

Som vi skrev i vår forrige analyse av Norske Skog-aksjen den 07. August så kan aksjen stige kraftig om den skulle bryte opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 3,50 kroner. Da vil aksjen kunne stige helt opp mot 7,00 kroner som vi skrev i vår forrige analyse på 6-12 måneders sikt, eller kanskje vi skulle skrive på 6-12 ukers sikt?

I første omgang har vi et kortsiktig kursmål for Norske Skog-aksjen ved 3,50 kroner, men dersom aksjen skulle bryte opp gjennom 3,50-nivået så vil aksjen kunne stige helt opp mot 7,00 kroner. Det vil i såfall bety en oppgang fra dagens kursnivå på rundt 136 prosent.

Vi gjentar i dag på Aksjeanalyser.com vår positive analyse av Norske Skog-aksjen, og som vi altså har et kortsiktig kursmål for ved 3,50 kroner, men som vi også ser som en mulig doblingskandidat og vel så det på 6-12 måneders sikt.

NSG-11Aug2015


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…