Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen, og som i uken som gikk raste rett ned gjennom det viktige tekniske nivået rundt 50 dollar.

Fredag 07. August falt oljeprisen ytterligere etter at nok en telling av antall aktive rigger i USA igjen viste en økning den seneste uken.

Riggtellingene blir sett på som viktige for den landbaserte amerikanske produksjonene, og for balansen i oljemarkedet generelt.

Brent Spot endte fredag kveld norsk tid på 48,49 dollar, og falt dermed med over to prosent siden torsdag.

Brent-oljen er dermed falt godt under det viktige tekniske støttenivået rundt 50 dollar, og det er nå som vi har skrevet om i flere analyser den seneste tiden, lite støtte videre nedover for Brent-oljen før ned mot 36,00-40,00 dollar.

Saken fortsetter nedenfor…


Oil-BrentLes gjerne vår analyse av oljeprisen og Statoil-aksjen den 28. Juli 2015 her: “Venter nytt stup for Statoil-aksjen og oljeprisen

Videre fall signaliseres nå altså for oljeprisen i ukene, og månedene fremover, og vi hos Aksjeanalyser.com ser nå oljeprisen (Brent Crude) ned mot 36,00-40,00 dollar i løpet av de neste 1-3 måneder.

På litt lenger sikt (6-12 måneder) mener vi hos Aksjeanalyser.com at oljeprisen gjerne kan komme til å falle så lavt som til 20 dollar, men da kortvarig, for så å gjerne få en kraftig rekyl opp igjen, og stabilisere seg neste par årene i området rundt 50,00-70,00 dollar.

Les gjerne vår analyse av oljeprisen den 04. August her: “Oljeprisen kan stupe til 20 dollar

BrentCrude-080815

Les vår Disclaimer her…