06.08.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på REC Silicon, og som har utløst et kraftig teknisk salgssignal.

REC-aksjen har de seneste dager falt under et svært viktig teknisk støttenivå rundt 1,50-1,60 kroner, og med det utløst et kraftig teknisk salgssignal.

Aksjen får i dag en liten rekyl opp, men vil nå møte motstand ved 1,50-1,60 kroner, og med mindre aksjen klarer å etablere seg noen dager over 1,60-nivået igjen så signaliseres nå videre kraftig fall for REC-aksjen i tiden fremover.

Saken fortsetter nedenfor…


RECSilicon

Dersom REC-aksjen nå ikke skulle klare å etablere seg over 1,60-nivået igjen de nærmeste dagene så kan aksjen være en interessant short-kandidat da aksjen nå kan stå foran et kraftig fall i tiden fremover.

Ved short posisjoner i aksjen kan man da for eksempel ha stop-loss ved 1,65-1,70.

Shortsalg gjør det mulig å tjene penger i et fallende marked eller beskytte eksisterende investeringer.

Hvis aksjen nå faller tilbake i dagene som kommer etter å ha testet motstandsnivået rundt 1,50-1,60, ja så vil videre kraftig fall signaliseres for REC Silicon-aksjen i tiden fremover.

Det vil da være lite teknisk støtte for aksjen før ned mot nedre trendlinje i den langsiktige fallende trenden for aksjen, ned mot 1,00 krone.

Dersom aksjen også skulle bryte ned gjennom 1,00 krone så vil videre fall helt ned mot tidligere bunn i November 2012, ned mot 60 øre signaliseres for REC-aksjen på 6-12 måneders sikt. Det vil i så fall innebære et fall for REC-aksjen på 60 prosent fra dagens kursnivå ved 1,50 kroner, og ned til 60 øre.

Basert på dette samlede negative tekniske bildet for REC Silicon, og det nylig utløste kraftige tekniske salgssignal for aksjen, så har vi i dag på Aksjeanalyser.com en negativ analyse av REC-aksjen med kursmål ved 1,00 krone på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså et mulig fall for REC-aksjen på rundt 33 prosent ned fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Les gjerne også vår analyse i går av Seadrill: “Seadrill-aksjen kan stupe til 40,00 kroner“, og vår analyse av oljeprisen: “Oljeprisen kan falle til 20 dollar“.

REC-060815


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…