05.08.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Seadrill, og som har utløst et kraftig teknisk salgssignal.

Det ble utløst et kraftig teknisk salgssignal for Seadrill da aksjen brøt ned gjennom et viktig teknisk støttenivå fra tidligere bunner rundt 70,00 kroner. Det vil nå være motstand opp mot 70,00 kroner for aksjen ved eventuelle rekyler opp.

Nå signaliseres imidlertid videre nedgang for aksjen i tiden fremover, og det er nå lite teknisk støtte videre nedover for aksjen før ned mot tidligere bunn fra 2008, rundt 40,00 kroner.

Saken fortsetter nedenfor…


sdrl-west-eminence

Aksjen er i en langsiktig fallende trend, og det samlede tekniske bildet for aksjen signaliserer nå videre nedgang for Seadrill aksjen i månedene fremover.

Les gjerne også vår analyse av oljeprisen, og Statoil-aksjen, i går den 04. August: “Oljeprisen kan falle til 20 dollar“.

Seadrill-aksjen har altså utløst et kraftig teknisk salgssignal, og hvor videre kraftig fall helt ned mot 40,00 kroner nå signaliseres på 6-12 måneders sikt. Aksjen kan altså komme til å falle så mye som 40 prosent videre ned fra dagens nivå på 6-12 måneders sikt.

Basert på dette kraftige tekniske salgssignal som nå er utløst for Seadrill, og det generelt negative tekniske bildet for aksjen, så har vi i dag hos Aksjeanalyser.com en negativ vurdering av aksjen med kursmål 40,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

SDRL-04Aug2015


Kilde chart: Vikingen.se

Les også vår Disclaimer her…