Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere igjen på oljeprisen, og som nå onsdag ettermiddag raser rett ned gjennom 50 dollar nivået slik vi skrev den gjerne kom til å gjøre i vår seneste analyse av oljeprisen i går 04. August “Oljeprisen kan falle til 20 dollar“. Der hadde vi også en analyse av Statoil-aksjen, og som vi mener kan komme til å falle helt ned mot 100,00 kroner på 6-12 måneders sikt.

Saken fortsetter nedenfor…


Brent-Crude-Oil

Oljeprisen raser altså rett ned gjennom 50 dollar nivået nå onsdag ettermiddag, og Brent Spot handles i skrivende stund til 49,10 dollar, mens Brent Crude handles til 49,70 dollar.

Vi hadde tidligere i dag, onsdag 05. August, analyse av Seadrill-aksjen, og som har utløst et kraftig teknisk salgssignal, og vi har kursmål for aksjen nå ved 40,00 kroner på 6-12 måneders sikt. Du kan lese vår analyse tidligere i dag av Seadrill her: “Seadrill-aksjen kan stupe 40 prosent”.

Seadrill endte i dag på Oslo Børs opp 0,37 prosent til 67,95 kroner, men i USA faller aksjen nå kraftig, og handles i skrivende stund til en kurs tilsvarende 64,20 norske kroner, og er da ned over 5 prosent i forhold til sluttkurs ved Oslo Børs i dag.

Du kan lese vår analyse av Seadrill i dag her: “Seadrill-aksjen kan stupe 40 prosent


Les også vår Disclaimer her…