31.07.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Norwegian Air Shuttle (Ticker: NAS), og som nå har utløst et kraftig teknisk kjøpssignal.

Med god hjelp av blant annet en lav oljepris så har Norwegian-aksjen fått et kraftig løft de seneste månedene, og aksjen har nå nylig brutt opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 320,00 kroner. Saken fortsetter nedenfor…


Norwegian-Air-ShuttleHva gjelder oljeprisen så faller den videre nå fredag, og er i skrivende stund ved 52,50 dollar for Brent spot. Les gjerne også vår analyse nylig av oljeprisen den 21. Juli 2015 “Oljeprisen kan nå falle til 36,00 dollar som i 2009“.

Norwegian-aksjen har siden begynnelsen av 2013 beveget seg mellom et teknisk støttenivå rundt 175,00 kroner, og et motstandsnivå rundt 320,00 kroner. Aksjen handles i dag rundt 344,00 kroner, og har altså nylig brutt opp gjennom, og etablert seg over, det viktige tekniske motstandsnivået ved 320,00 kroner.

Det vil nå være teknisk støtte for Norwegian-aksjen ned mot 320,00 kroner ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen.

Nå signaliserer imidlertid det tekniske bildet for Norwegian videre oppgang for aksjen i tiden fremover, og det er nå lite teknisk motstand for videre oppgang for Norwegian-aksjen.

Aksjen er i en langsiktig stigende trend, og hvor potensialet for aksjen i henhold til denne langsiktige stigende trenden er helt opp til 1.500 kroner. Det vil i såfall bety en oppgang på godt over 300 prosent for Norwegian-aksjen om den skulle stige helt opp mot øvre trendlinje i denne langsiktige stigende trenden.

Potensialet for aksjen i henhold til det kraftige tekniske kjøpssignal som ble utløst fra en stor rektangel formasjon da aksjen nylig brøt opp gjennom det viktige tekniske motstandsnivået rundt 320,00 kroner er imidlertid opp mot 550,00 kroner. Det gir et potensiale for aksjen på rundt 60 prosent opp fra dagens kursnivå rundt 344,00 kroner. Selv det må jo kunne sies å være en veldig hyggelig oppside for Norwegian-aksjen.

Basert på dette positive tekniske bildet for Norwegian, og det nylig utløste kraftige tekniske kjøpssignal for aksjen, så vurderer vi hos Aksjeanalyser.com Norwegian-aksjen som en klar kjøpskandidat på dagens kursnivå. Vi har i første omgang et kursmål for Norwegian-aksjen ved 550,00 kroner på 12 måneders sikt.

NAS-31Juli2015


Kilde charts: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…