30.07.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på gullprisen igjen, og som fortsetter å falle videre og i skrivende stund omsettes rundt 1.086 dollar per unse gull.

Det ble som vi skrev om i vår forrige analyse av gullprisen den 20. Juli 2015, utløst et kraftig teknisk salgssignal for gullprisen da den brøt ned gjennom to viktige tekniske støttenivåer ved 1.160 og 1.140 dollar. Saken fortsetter nedenfor…


COMMODITIES ROAR / Gold Bars

Det er nå lite teknisk støtte videre nedover for gullprisen før ned mot 1.000 dollar, og det tekniske bildet for gullprisen indikerer nå at gullprisen gjerne vil komme til å falle ned mot 1.000 dollar i løpet av de kommende månedene.

Dersom også støttenivået rundt 1.000 dollar skulle brytes for gullprisen så vil det igjen utløses nye kraftige tekniske salgssignaler for gullprisen. Det vil da signaliseres videre kraftig fall for gullprisen helt ned mot nedre trendlinje i den langsiktige fallende trenden for gullprisen, helt ned mot 700 dollar på 1-2 års sikt.

Ved eventuelle rekyler opp for gullprisen så vil det nå være betydelig teknisk motstand opp mot 1.140-1.160 dollar, men slik det tekniske bildet ser ut for gullprisen i skrivende stund så virker videre nedgang ned mot 1.000 dollar nivået mer sannsynlig i månedene fremover nå.

Gold-spot-30Juli2015Les vår Disclaimer her…