29.07.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på følgende tre aksjer ved Oslo Børs: Scatec Solar (SSO), Höegh LNG (HLNG), og Bakkafrost (BAKKA).

Et av selskapene, Scatec Solar (SSO), presenterte i dag sine resultater for 2. kvartal 2015 og kunne vise til en sterk forbedringen i driftsresultat og driftsinntekter i 2. kvartal 2015 mot samme kvartal ifjor. Selskapet hadde et driftsresultat på 108,1 millioner kroner i 2. kvartal 2015, opp fra 35,25 millioner i samme periode i fjor, og som tilsvarer altså en tredobling av driftsresultatet. Driftsinntektene økte med rundt 120 prosent til 204,82 millioner kroner i 2. kvartal 2015 mot 92,85 millioner kroner i samme kvartal i fjor.

Dette er tre aksjer vi har hatt flere positive analyser på siden nyttår, og hvor Scatech Solar, Höegh LNG og Bakkafrost nå har steget med hhv 60 prosent, 50 prosent, og 60 prosent siden våre første positive analyser på disse tre selskapene.

Vi ser imidlertid fortsatt bra oppside for alle disse tre aksjene, og vi gjentar i dag våre tidligere positive analyser på Scatec Solar, Höegh LNG, og Bakkafrost. For to av aksjene ser vi et potensiale på hhv 20 prosent og 25 prosent opp fra dagens kursnivå på bare 3-6 måneders sikt.


ScatecSolarScatec Solar (Ticker: SSO)

Scatec Solar har vi hatt flere positive analyser, og aksjen har nå løftet seg med over 60 prosent siden vår første positive analyse av Scatec Solar den 25. Februar 2015 ved kurs 32,00 kroner.

Scatec Solar presenterte i dag, onsdag 29. Juli, sine resultater for 2. kvartal 2015. Aksjen stiger kraftig i dag etter resultatpresentasjonen, og er i skrivende stund onsdag 29. Juli opp 6,7 prosent til 51,75 kroner.

Scatec Solar kunne i dag melde om et resultat etter skatt på 21,33 millioner kroner i 2. kvartal 2015. Resultat før skatt var på 29,6 millioner kroner. Driften var sterk, og selskapet hadde et driftsresultat på 108,1 millioner kroner, opp fra 35,25 millioner i samme periode ifjor. Driftsinntektene økte med rundt 120 prosent til 204,82 millioner kroner i 2. kvartal 2015 mot 92,85 millioner kroner i samme kvartal ifjor.

Teknisk Analyse:

Scatec Solar viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne også i tiden fremover. Aksjen har nå brutt opp gjennom et teknisk motstandsnivå rundt 50 kroner fra tidligere topp i Mai 2015, og med det utløst nye positive tekniske signaler for den videre utviklingen.

Det er nå lite teknisk motstand videre oppover for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, opp mot 65,00 kroner på 3-6 måneders sikt. Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er det nå teknisk støtte rundt 50,00 kroner.

Basert på dette positive tekniske bildet for Scatec Solar så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av selskapet, og vi har kursmål for aksjen ved 65,00 kroner på 3-6 måneders sikt. Vi ser altså en oppside for aksjen på rundt 25 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Kort om selskapet: Scatec Solar is an integrated independent power producer, aiming to make solar a sustainable and affordable source of energy worldwide. Scatec Solar develops, builds, owns and operates solar power plants and delivers power from 220 MW in the Czech Republic, South Africa and Rwanda. The company is in strong growth and has 207 MW under construction in the US, Honduras and Jordan as well as a solid pipeline of projects under development in Africa, Middle East, Americas and Asia. Scatec Solar is headquartered in Oslo, Norway.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.scatecsolar.com

SSO-29juli2015


Bakkafrost

Bakkafrost (Ticker: BAKKA)

Bakkafrost har vi også hatt flere positive analyser på, og første gang var den 16. Februar 2015 ved kurs 157,00 kroner.

Aksjen er onsdag ettermiddag opp 3,49 prosent til 252 kroner, og har således steget med hele 60 prosent siden vår første positive analyse av aksjen den 16. Februar 2015.

Til informasjon så vil Bakkafrost presentere sine resultater for 2. kvartal den 25. August 2015.

Teknisk Analyse:

Bakkafrost viser også en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og også for denne aksjen signaliseres det videre oppgang i tiden fremover.

Det er lite teknisk motstand for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, rundt 280,00-290,00 kroner på 1-3 måneders sikt.

Basert på det fortsatt positive tekniske bildet for Bakkafrost så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen. Vi har kursmål for aksjen ved 285,00 kroner på 1-3 måneders sikt, og vi ser således en oppside for aksjen på rundt 13 prosent opp fra dagens kursnivå på 1-3 måneders sikt.

Kort om selskapet: Bakkafrost is the leading producer of top quality atlantic salmon from the Faroe Islands. Bakkafrost controls the entire value chain from production of own salmon feed to value added salmon products. In 2013 the company had a turnover of DKK 2.5 billion and employs more than 600 people.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.bakkafrost.com

BAKKA-29juli2015


Hoegh-LNGHöegh LNG (Ticker: HLNG)

Höegh LNG er en annen aksje vi på Aksjeanalyser.com har hatt flere positive analyser på, og også den har steget kraftig siden vår første positive analyse av aksjen den 17. Februar 2015 da aksjen var i 87,00 kroner.

Höegh LNG aksjen handles i skrivende stund, onsdag ettermiddag 29. Juli, opp 3,52 prosent fra i går, og til kurs 132,50 kroner. Aksjen har således steget med over 50 prosent siden vår første positive analyse av aksjen den 17. Febaruar 2015 da aksjen var i 87,00 kroner.

Til informasjon så presenterer selskapet sine resultater for 2. kvartal den 27. August 2015.

Teknisk Analyse:

Höegh LNG viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres nå for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

Aksjen møter lite teknisk motstand før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, opp mot 160,00 kroner. Ved eventuelle korreksjoner ned for aksjen så er første tekniske støttenivå rundt 126,00 kroner.

Basert på det samlede positive tekniske bildet for Höegh LNG så gjentar vi i dag på Aksjeanalyser.com våre tidligere positive analyser av aksjen. Vi har kursmål for Höegh LNG ved 160,00 kroner på 3-6 måneders sikt.Vi ser således et potensiale for aksjen på rundt 20 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Kort om selskapet: Höegh LNG tilbyr flytende LNG (liquefied Natural gas) infrastrukturtjenester under langsiktige kontrakter. Selskapet eier og driver FSRUer (floating storage and regasification units), som fungerer som flytende LNG importterminaler, og LNG carriers, som transporterer LNG til markedet. Höegh LNGs visjon er å bli en av verdens ledende leverandører av flytende LNG tjenester.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.hoeghlng.com

HLNG-29juli2015


Kilde charts: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…