21.07.2015 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på oljeprisen igjen, og som i løpet av de seneste ukene har utløst et nytt teknisk salgssignal.

Som vi har skrevet om i tidligere analyser av oljeprisen så var USD 63,00 et viktig teknisk nivå for oljeprisen, og det ble da utløst et nytt teknisk salgssignal for oljeprisen da den nylig brøt ned gjennom det nivået. Saken fortsetter nedenfor bildet…


 

Brent-Crude-OilBrent Crude:

Oljeprisen er i skrivende stund i USD 56,70, og det er nå lite teknisk støtte videre nedover for oljeprisen før ned mot forrige bunn i Januar 2015, rundt USD 45,00.

Dersom oljeprisen også skulle bryte ned gjennom USD 45,00 nivået så vil det signaliseres videre fall for oljeprisen helt ned mot tidligere bunn i 2009 rundt USD 36,00.

Det samlede tekniske bildet for oljeprisen indikerer altså videre fall for oljeprisen i ukene og månedene som kommer, og i første omgang en ny test av støttenivået ved forrige bunn i Januar 2015, rundt USD 45,00. Men skulle det nivået også brytes så vil det altså utløses et nytt kraftig teknisk salgssignal for oljeprisen, og hvor da videre nedgang ned mot forrige bunn tilbake til 2009 rundt USD 36,00 vil signaliseres på 6-12 måneders sikt.

Oil-Brent-21Juli2015Les vår Disclaimer her…