Serendex-Pharmaceuticals21.06.2015 – Serendex Pharmaceuticals (Ticker: SENDEX, Markedsplass: Oslo Axess)

Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på det Oslo Axess noterte danske farmasiselskapet Serendex Pharmaceuticals, og hvor vi ser et betydelig potensiale for aksjen på opp rundt 50 prosent fra dagens kursnivå på 6-12 måneders sikt.

Selskapet vurderes også som en oppkjøpskandidat, og som også Administrerende Direktør i Serendex Pharmaceuticals, Kim Arvid Nielsen, uttalte at han mener selskapet er ifølge en artikkel på Stocklink 19. Juni 2014 i forbindelse med børsnoteringen av Serendex Pharmaceuticals på Oslo Axess.

– Det er ikke umulig at Serendex på et tidspunkt kan bli kjøpt opp. Når vi lykkes kan det være at en partner vil synes det er billigere å kjøpe hele virksomheten, uttalte Nielsen den gang til Stocklink. Les gjerne hele artikkelen fra Stocklink den 19. Juni 2014 her…

Se gjerne også “Månedens Oslo Axess selskap” på Aksjeanalyser.com her, og som nå i Juni 2015 er Hofseth BioCare.


Teknisk Analyse av Serendex Pharmaceuticals aksjen:

Serendex Pharmaceuticals A/S kom ble notert på Oslo Axess for cirka et år siden, den 11. Juli 2014, og kursen var den gang høyest i 16,00 kroner.

I månedene etter børsnoteringen falt aksjen kraftig tilbake til rundt 6,00 kroner i oktober 2014. Deretter fikk aksjen et kraftig løft til over 10,00 kroner i slutten av november 2014, for så å falle tilbake igjen gjennom første halvår 2015, og er nå igjen nede rundt nivåene 6,00-6,50 kroner.

Aksjen synes å ta i mot nå ved det tekniske støttenivået for aksjen som nå er etablert rundt 6,00 kroner fra tidligere bunn i oktober 2014.

Aksjen har etablert en stor rektangel formasjon mellom støttenivået rundt 6,00 kroner, og et teknisk motstandsnivå som er etablert for aksjen rundt 10,00-10,50 kroner.

Basert på det tekniske bildet for aksjen så vurderer vi på Aksjeanalyser.com aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens kursnivå.

Vi har kursmål for Serendex Pharmaceuticals ved 10,00 kroner på 6-12 måneders sikt. Vi ser altså et potensiale for aksjen på rundt 50 prosent opp fra dagens kursnivå rundt 6,50 kroner på 6-12 måneders sikt.

SENDEX-210615


SerendexOm Serendex Pharmaceuticals A/S: Serendex_logo

Serendex Pharmaceuticals A/S is listed at Oslo Axess and develops drugs to treat respiratory conditions by inhalation. The development strategy is a reposition strategy e.g. finding new indications and administration routes for existing drugs. Repositioning reduces the risk and the cost of the development process thus reducing the time to market.

We pursue an aggressive IP strategy and have filed for a number of patents. Currently several have been granted all over the world including Europe and United States.

Common for all our drugs is that they are inhaled or induced to the lungs of the patient. This improves the risk/efficacy ratio of the drug and treatment.

We focus on therapeutic areas where the conditions are acute or chronic and where there are a high medical need and we have obtained Orphan Drug Designation (ODD) for many of our indications in both Europe and USA. By having an ODD the company obtains 10 years of marketing and sales exclusivity.

Serendex Pharmaceuticals A/S currently focuses on therapeutic areas with four different active pharmaceutical ingredients (APIs):

1. GM-CSF
2. FVIIa
3. Fosfomycin
4. Activated Protein C

Serendex Pharmaceuticals- Vision:

To provide global treatment of life-threatening lung diseases for which there are no treatments today.

Serendex Pharmaceuticals – Mission:

To develop a global pharma-company with a worldwide distribution of repositioned drugs based on an extensive outsourcing strategy and international strategic alliances.

Serendex Pharmaceuticals – Objective:

To obtain an international leading position for treatment of life-threatening lung diseases with a diversified product portfolio with accelerated development and approval timeline and high commercial penetration in the global market.

Serendex Pharmaceuticals – About name:

Serendex stems from the Word ‘serendipity’.

Serendipity refers to discoveries made while looking for something else. Many repositioned proposals come from a scientific rational; however serendipitous observations by physicians are a common source of real applications.

Du kan følge aksjekursen til Serendex Pharmaceuticals hos Nordnet her…

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.serendex.com

Se gjerne også “Månedens Oslo Axess selskap” på Aksjeanalyser.com, og som nå i Juni 2015 er Hofseth BioCare.


Kilde chart: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…