Vi starter i disse dager opp en ny tjeneste på Aksjeanalyser.com med “Månedens Oslo Axess selskap”, og hvor vi hver måned vil ha analyse av et utvalgt Oslo Axess selskap, og som vi finner spesielt interessant, og hvor vi ser en betydelig oppside for aksjen.

Vi starter også opp en egen portefølje fra Onsdag 01. Juli 2015, og som vil bestå av 12 utvalgte selskaper blant totalt i dag 32 Oslo Axess selskapene, og som vi finner spesielt interessante, og hvor vi ser et betydelig potensiale for disse aksjene på 6-12 måneders sikt. Du finner vår Oslo Axess porteføljer her…

Det første selskapet ut som “Månedens Oslo Axess selskap” er: Hofseth BioCare (Notert: Oslo Børs Axess, Ticker: HBC).


HofsethBiocare

Kort om Hofseth BioCare (HBC):

Hofseth BioCare sitt mål er tilby marine ingredienser og produkter for humant konsum og med høy verdi. Gjennom innovativ produksjonsteknologi og logistikk, tar vi vare på kvaliteten i protein, kalsium og fersk lakseolje. Produktene er ferske og uten tilsetningsstoffer.

Produkter som tidligere bare kunne benyttes til dyrefôr, kan nå gjøres egnet til menneskelig konsum. HBC sitt mål er derfor å bidra til bærekraft ved effektiv utnyttelse av marine ressurser.

Hofseth BioCare er et norsk biomarint selskap med hovedmål å tilby biomarine ingredienser til humant konsum og med høy verdi. Selskapet er grunnlagt på kjerneverdiene bærekraft og optimal utnyttelse av naturressurser.

Gjennom innovativ produksjonsteknologi og logistikk er Hofseth BioCare i stand til å bevare kvaliteten på protein, kalsium og olje, fremstilt av fiskeavskjær. Etter 12 år med forskning og utvikling er deres proprietære enzymatiske hydrolyseprosess i stand til å gjøre avskjær fra marine ressurser om til produkter innen kosthold og trening. Deres produkter er bærekraftige og sporbare.

Hofseth Biocare ASA får gjennombruddskontrakt i Kina – Venter betydelige inntekter fra avtalen i 3. kvartal 2015:

Hofseth BioCare ASA kunne onsdag 17. Juni 2015 melde at selskapet har inngått en avtale om å levere OmeGo-lakseoljekapsler til Zhejiang Holley International Co., Ltd., som har salg og markedsføring av helsekost og kosttilskudd på det kinesiske markedet som hovedvirksomhet. Morselskapet, Holley Group Co., Ltd., er en ledende produsent og distributører av legemidler gjennom sine datterselskaper i Kina.

Leveranser av kommersielle volumer vil starte i juli 2015, og tunge markedsføringstiltak vil starte umiddelbart. Markedsføring og salg vil bli gjort gjennom en B2C e-handelsplattform, sosiale medier samt et nettverk av 6.000 apotek og butikker. Hofseth BioCare forventer å bokføre betydelige inntekter fra avtalen i tredje kvartal.

Partene vil utforske potensialet for Hofseth BioCares øvrige produkter, kalsium og protein, etter lanseringen av lakseoljen. Kalsium er et allment akseptert kosttilskudd i Kina. Protein-berikede snacks blir stadig mer populære blant unge
mennesker.

– Fiskeolje er populært blant den stadig mer helsebevisste kinesiske middelklassen. Men mange forbrukere er opptatt av kvalitet og sikkerhet, og det er vilje til å betale for kvalitet og renhet som kan spores tilbake til opprinnelsen. Sammen med Hofseth BioCare vil vi bygge en ledende merkevare innen fiskeolje i Kina, sier Dr. Yuming Feng, styreleder og administrerende direktør i Zhejiang Holley International.

– Dette er et gjennombrudd for Hofseth BioCare. Vi er svært stolte over å samarbeide med en sterk aktør i det store kinesiske markedet, sier Jon Olav Ødegård, administrerende direktør i Hofseth BioCare ASA.

– Dette er også et direkte resultat av den nylig annonserte avtale om å etablere et salgskontor i Tokyo i Japan med vår partner Alliance Seafood. Som vi sa, forventet vi at dette satsingen ville føre til salg i asiatiske markeder i tillegg til Japan, legger Ødegård til.

Ifølge avtalen vil Hofseth BioCare levere lakseolje produsert ved selskapets anlegg i Midsund. Produksjonen av de ferdige OmeGo-kapslene vil bli gjort av Hofseth BioCares partner Pharmatech i Fredrikstad.

OmeGo-kapsler, tatt daglig, har vist tidlig klinisk suksess i å senke CVD-markører som oxidisedLDL-GP, noe som kan bidra til å redusere forkalkning i sirkulasjonssystemet og dermed bidra til å forebygge hjerte- og karsykdommer.

Teknisk Analyse av Hofseth BioCare aksjen:

Hofseth BioCare aksjen har nylig brutt ut av en fallende trend, og opp gjennom et viktig teknisk motstandsnivå rundt 2,80 kroner, og har med dette utløst et kraftig teknisk kjøpssignal.

MACD momentum-indikator har også nylig utløst kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler nå for aksjen.

Det er nå begrenset med teknisk motstand for videre oppgang for aksjen, og det tekniske bildet  for Hofseth BioCare signaliserer nå videre oppgang opp for å teste motstandsnivået ved tidligere topper rundt 5,20 kroner på 3-6 måneders sikt.

Aksjen handles i skrivende stund fredag 19. Juni rundt 4,00 kroner, og vi ser således et potensiale for aksjen på rundt 30 prosent opp fra dagens kursnivå på 3-6 måneders sikt.

Dersom aksjen etterhvert skulle klare å bryte opp gjennom motstandsnivået fra tidligere topper rundt 5,20 kroner, så vil et nytt kraftig teknisk kjøpssignal utløses for aksjen fra en stor rektangel formasjon. Potensialet for aksjen vil da i henhold til denne store rektangel formasjonen være helt opp mot 8,00 kroner på 1-2 års sikt. Aksjen er således en doblingskandidat fra dagens kursnivå rundt 4,00 kroner dersom det skulle komme et slikt brudd opp gjennom det viktige tekniske motstandsnivået for aksjen rundt 5,20 kroner.

Basert på dette samlede positive tekniske bildet for Hofseth BioCare så vurderer vi på Aksjeanalyser.com selskapet som et av de mest interessante selskapene på Oslo Axess, og vi ser altså et betydelig potensiale for aksjen både på kort og lang sikt.

Vi har kortsiktig (3-6 måneder) kursmål for Hofseth BioCare ved 5,20 kroner, mens vi har et mer langsiktig (1-2 år) kursmål for aksjen ved 8,00 kroner.

For mer informasjon om selskapet besøk gjerne deres hjemmesider her: www.hofsethbiocare.no

HofsethBiocare-19Juni2015

Kilde charts: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…