sdrl-west-eminence

26.11.2014 – Vi har i dag på Aksjeanalyser.com sett nærmere på Seadrill som stuper på børsen i dag etter å ha presentert sine resultater for 3. kvartal 2014.

Selskapet melder at de har besluttet å suspendere utbytteutbetalinger for å styrke balansen i påvente av magrere tider.

Aksjen faller kraftig, og er i tidlig handel onsdag ned hele 12,6 prosent til NOK 124,00.

Teknisk Analyse:
Seadrill viser en meget svak utvikling innenfor en bratt fallende trend, og aksjen har den senere tiden også brutt ned gjennom et viktig støttenivå i området NOK 140,00-150,00.

Neste betydelige støttenivå for aksjen er nå helt ned mot tidligere bunn etter finanskrisen i 2008, rundt NOK 50,00.

Momentum-indikatorer som RSI og Stochastics signaliserer begge videre nedgang for aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikator er også i salgssignal for aksjen nå, og er med og underbygger de øvrige negative tekniske signaler for den videre utviklingen for aksjen.

Basert på det samlede negative tekniske bildet for Seadrill så gjentar vi i Aksjeanalyser.com vår salgsanbefaling på aksjen, og vi nedjusterer vårt kursmål til NOK 50,00 på 12 måneders sikt.

Resultat 3. kvartal 2014:
Seadrill har altså presentert sine resultater for 3. kvartal 2014 i dag, og selskapet kunne melde om et EBITDA resultat på 635 millioner dollar i tredje kvartal, skriver TDN Finans. Det var på forhånd ventet et EBITDA resultat på 637 millioner dollar, ifølge estimater innhentet av SME Direkt for TDN Finans.

Selskapet fikk et nettoresultat på 190 millioner dollar, og her var det på forhånd ventet et nettoresultat på 325 millioner dollar. De totale driftsinntekter for selskapet var i tredje kvartal 2014 på 1.293 millioner dollar, mens det på forhånd var ventet totale driftsinntekter i tredje kvartal på 1.214 millioner dollar.

Selskapet melder altså at de utsetter utbetaling av utbytte for nedbetale gjeld i påvente av magrere tider.

Kort om selskapet: Seadrill Limited er en internasjonal boreentreprenør som tilbyr tjenester innen bore- og brønntjenester. Seadrills flåte består av halvt nedsenkbare og oppjekkbare borerigger, boreskip og tenderrigger. Selskapet har ca. 7000 ansatte fra 25 forskjellige nasjoner og opererer i 15 land på fem kontinent.


Hjemmeside   Investor Relations   Resultatrapporter   Finanskalender   Kilde: seadrill.com


Aksjekurs   Teknisk-Analyse   Regnskap   Nøkkeltall   Dokumenter   Kilde: morningstar.no


SDRL-261114

Kilde chart: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…