IG-annonse-2014

strek

PROTCT

02.06.2014  Protector Forsikring (Ticker: PROTCT) viser en sterk utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-PROTCT-020614Aksjen bryter nå også opp gjennom et motstandsnivå fra tidligere topp ved NOK 31,50, og gir med dette nye positive signaler for den videre utviklingen i tiden som kommer.

Det ligger støtte ved NOK 31,50-nivået ved korreksjoner ned i aksjen.

Aksjen er overkjøpt på helt kort sikt i henhold til momentum-indikatorer som RSI og Stochastics, og dette signaliserer at det kan komme en konsolidering før videre oppgang.

Det ligger nå lite motstand for aksjen videre oppover før opp mot øvre trendlinje i den stigende trendkanalen, og det vil si opp mot NOK 40-nivået.

Basert på det positive tekniske bildet Protector Forsikring viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 40,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 29,00.

Kort om selskapet: Protector Forsikring ASA er et norsk forsikringsselskap som tilbyr skadeforsikringsprodukter til privat- og næringslivssektoren samt det offentlige gjennom individuelt tilpassede forsikringsdekninger basert på kundenes totale behov for skadeforsikring.


Hjemmeside   –   Aksjekurs   –   Investor Relations   –   Resultatrapporter   –   Finanskalender


PROTCT-020614

Kilde chart: www.vikingen.se

Les vår Disclaimer her…


 

IG-CFD