IG-annonse-2014

strek

kvaerner

02.06.2014  Kværner (Ticker: KVAER) har konsolidert i det korte bildet, men nå gis det tekniske signaler om at en ny vending opp for aksjen gjerne kan være nær forestående.

TekniskAnalyse-KVAER-020614Kværner-aksjen finner god støtte ned mot NOK 11,00-nivået, og hvor det også ligger støtte fra aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både RSI, Stochastics og MACD momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Den underliggende trenden i aksjen er positiv, og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

Basert på det tekniske bildet Kværner-aksjen nå viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat ved dagens kursnivå, og vi ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 13,50 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 10,90.

Kort om selskapet: Kværner er en ledende, spesialisert leverandør av EPC (engineering, procurement and construction). Kværner gjennomfører noen av verdens mest krevende prosjekter og er en foretrukket partner for olje- og gassoperatører innenfor oppstrøm, industriselskaper i tillegg til andre ingeniør- og fabrikasjonsleverandører. Kværner sysselsetter mer enn 2 800 egne ansatte i rundt 8 land. Kværners hovedkontor er i Oslo.


Hjemmeside   –   Aksjekurs   –   Investor Relations   –   Resultatrapporter   –   Finanskalender


KVAER-020614

Kilde chart: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…


IG-CFD