IG-annonse-2014

strek

Hexagon-AB

02.06.2014  Hexagon AB Ser. B (Ticker: HEXA-B) ligger i en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-HEXA-B-020614Etter å ha konsolidert den senere tiden så finner aksjen nå god støtte ned mot nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, og det ligger her også støtte fra aksjens 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer MACD momentum-indikator videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

Første motstandsnivå av betydning ligger nå rundt SEK 230,00, og deretter er det begrenset med motstand før opp mot SEK 250,00.

Ved korreksjoner ned i aksjen så ligger det altså betydelig teknisk støtte nå rundt SEK 200,00-210,00.

Basert på det positive tekniske bildet Hexagon B viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi ser et potensiale for aksjen opp mot SEK 250,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved SEK 195,00.

Kort om selskapet: Hexagon is a global provider of integrated design, measurement and visualization technologies. Hexagon’s customers are among others airlines, car designers, NASA scientific discoveries, and improving flow of coal in mines. The business operates in over 40 countries, on all continents. The largest market is Western Europe. The activities are divided into three business areas: – Geosystems: Measurement and positioning systems mainly used in the development and protection of infrastructure. – Metrology: Stationary and portable industrial metrology systems used to improve productivity and efficiency in manufacturing processes. – Technology: Enterprise engineering software solutions for plants, ships and offshore facilities and solutions used to collect, analyse and visualise location-based data through intelligent maps and operational Pictures.


Hjemmeside   –   Aksjekurs   –   Investor Relations   –   Resultatrapporter   –   Finanskalender


HEX-B-020614

Kilde chart: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…


IG-CFD