IG-annonse-2014

strek

Coloplast

02.06.2014  Coloplast B A/S (Ticker: COLO-B) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen fra dagens nivå.

TekniskAnalyse-COLO-B-020614Aksjen har nylig gitt nye positive signaler etter å ha brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt DKK 460,00, og det nivået representerer nå første tekniske støttenivå ved eventuelle korreksjoner ned i aksjen. Videre ned så ligger det støtte rundt ved 50-dagers glidende gjennomsnitt rundt DKK 450,00, og ved nedre trendlinje i den stigende trenden, rundt DKK 440,00.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Det ligger nå begrenset med motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt DKK 550,00.

Basert på det positive tekniske bildet Coloplast viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi har kursmål for aksjen ved DKK 550,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved DKK 430,00.

Kort om selskapet: Coloplast is engaged in the manufacturing and delivery of intimate care products and services worldwide. The Company primarily offers ostomy care, which includes colostomy, ileostomy and urostomy bags for people whose intestinal outlet has been rerouted through the abdominal wall. The company also provides urology and restraint care for people suffering from diseases of the kidneys, urine, and the male reproductive system that includes multiple sclerosis, spinal cord injuries, spina bifida, Erectile dysfunction, benign prostatic hyperplasia or hip level organ prolaps. Furthermore the company offers dressings for the treatment of chronic wounds, and skin care products for prevention and treatment. Coloplast delivers its products to hospitals, institutions, wholesalers and retailers and distributes directly to consumers. The company was founded in 1957 and headquartered in Minneapolis, Minnesota. 


Hjemmeside   –   Aksjekurs   –   Investor Relations   –   Resultatrapporter   –   Finanskalender


COLO-B-020614

Kilde chart: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…


IG-CFD