IG-annonse-2014

strek

Ameren

02.06.2014  Ameren Corp. (Ticker: AEE) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og finner nå støtte ned mot nedre trendlinje i denne, og videre oppgang signaliseres for aksjen fra dagens nivå.

TekniskAnalyse-AAE-020614Etter å ha korrigert noe ned i det korte bildet så finner aksjen altså god teknisk støtte rundt dagens nivå ved USD 38,00, og samtidig så signaliserer nå RSI momentum-indikator at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

MACD momentum-indikator har nå også gitt nytt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

På oppsiden ligger det noe motstand rundt USD 39,50, og deretter er neste motstandsnivåer ved hhv USD 42,00 og USD 45,00.

Basert på det positive tekniske bildet Ameren Corp. viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi ser et potensiale for aksjen opp mot USD 45,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved USD 36,00.

Kort om selskapet: “Ameren Corporation is a Fortune 500 company that trades on the New York Stock Exchange under the symbol AEE. It is the parent company of Ameren Illinois, based in Collinsville, Ill., and Ameren Missouri in St. Louis. Ameren Transmission Company, also based in St. Louis, designs and builds regional transmission projects. Ameren was created by the combination of three Illinois utilities (CIPSCO Incorporated, CILCO Inc. and Illinois Power Company) and Union Electric Company of St. Louis. The name comes from combining the words American and Energy. Employing more than 8,500 personnel, Ameren powers the quality of life for 2.4 million electric customers and more than 900,000 natural gas customers across 64,000-square-mile area. Ameren Missouri ranks as the largest electric power provider in Missouri, and Ameren Illinois ranks as Illinois’ third largest natural gas distribution operation in total number of customers. Ameren companies generate a net capacity of nearly 10,300 megawatts of electricity.”


Hjemmeside   –   Aksjekurs   –   Investor Relations   –   Resultatrapporter   –   Finanskalender


AEE-020614

Kilde chart: Vikingen.se

Les vår Disclaimer her…


IG-CFD