IG-annonse-2014

strek

Royal Unibrew30.05.2014  Royal UNIBREW (Ticker: RBREW) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-RBREW-300514Etter å ha konsolidert i det korte bildet så signaliseres nå videre oppgang for aksjen fra dagens nivå.

Aksjen finner støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, og både RSI, Stochastics og MACD momentum-indikatorer signaliserer videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Foruten noe motstand rundt DKK 910,00-nivået så ligger det lite motstand for videre oppgang for aksjen før opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, og som er rundt DKK 1000,00.

Basert på det positive tekniske bildet som Royal UNIBREW viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet på 1-3 måneders sikt er opp mot DKK 1000,00. Stop-loss kan gjerne settes ved DKK 820,00.

Kort om selskapet: “Royal Unibrew producerer, markedsfører, sælger og distribuerer kvalitetsdrikkevarer. Vi har fokus på brandede produkter inden for øl, malt- og læskedrikke, herunder sodavand, vand og juice samt cider og long drinks (RTD). Royal Unibrew er en ledende regional aktør på en række markeder i Vest- og Østeuropa samt på de internationale markeder for maltdrikke. Vores hovedmarkeder omfatter primært Danmark, Finland, Italien og Tyskland samt Letland, Litauen og Estland. De internationale markeder for maltdrikke omfatter en række etablerede markeder i Caribien og større byer i Europa og Nordamerika med høj koncentration af indbyggere fra de caribiske og afrikanske områder, hvor maltdrikke er populære, samt emerging markets i Afrika, Mellemamerika og Sydamerika. I Danmark er vi en førende leverandør af øl og læskedrikke med en række stærke brands.”

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Copenhagen

Les vår Disclaimer her…

RBREW-300514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD