IG-annonse-2014

strek

NordicSemiconductor

TekniskAnalyse-NOD-30051430.05.2014  Nordic Semiconductor (Ticker: NOD) ligger i en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres nå i tiden fremover.

Aksjen har konsolidert, og falt noe tilbake i det korte bildet, men ligger nå nær støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden samt at det ligger et betydelig støttenivå rundt NOK 30,00-nivået.

Både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Samtidig så har MACD momentum-indikator nå gitt nytt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Basert på det positive tekniske bildet som Nordic Semiconductor viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensiale for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 38,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 28,00.

Kort om selskapet: Nordic Semiconductor ASA develops and sells integrated circuits and related solutions for short-range wireless communication. The company specializes in ultra-low power (ULP) components, based on its proprietary 2.4 GHz RF Technology.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

NOD-300514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD