Flyfoto av Stjernebygget, Borregaard *** Local Caption *** ergerg

30.05.2014  Borregaard (Ticker: BRG) ligger i en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-BRG-300514Aksjen har konsolidert i det korte bildet, men nå signaliserer både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Aksjen ligger nå også lavt innenfor den stigende trenden, og potensialet for aksjen på 4-8 ukers sikt er opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, det vil si opp mot NOK 49,00-50,00.

Dersom aksjen skulle falle ytterligere noe før en vending opp kommer så ligger det god støtte rundt NOK 40,00-41,00, og det både fra nedre trendlinje i den stigende trenden, og ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Basert på det positive tekniske bildet aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen vurderes som nevnt, i henhold til den stigende trenden, å være opp mot NOK 50,00 på 4-8 ukers sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 39,00.

Kort om selskapet: Borregaard er et biobasert spesialkjemiselskap og har et av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffinerier. Basert på naturlig og fornybart råstoff produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier, biomaterialer og bioetanol som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaard har også interessante posisjoner innen tilsetningsstoffer og finkjemikalier. Borregaard har 1100 ansatte fordelt på fabrikker og salgskontorer i 17 land i Europa, USA, Asia og Afrika.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

BRG-300514Kilde chart: www.vikingen.se