Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: Biotec Pharmacon

Teknisk Analyse: Biotec Pharmacon

IG-annonse-2014

strek

BIOTEC

30.05.2014  Biotec Pharmacon (Ticker: BIOTEC) viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend, og videre oppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-BIOTEC-30052014Etter å ha konsolidert i det korte bildet etter den kraftige oppgangen mars så signaliseres nå videre oppgang for aksjen fra dagens nivå.

Aksjen vender nå oppover igjen etter å ha testet støttenivået ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, og samtidig så har MACD momentum-indikator nå gitt nytt kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive signaler for aksjen.

Basert på dette positive tekniske bildet Biotec Pharmacon viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 24,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 16,00.

Kort om selskapet: Biotec Pharmacon er et biofarmasøytisk selskap som utvikler og produserer nye immunmodulerende produkter og kuldetilpassede marine enzymer. Selskapet fokuserer på nye og effektive løsninger til bruk innen sårbehandling, kreftterapi og forebygging av andre immunrelaterte sykdommer, med ambisjon om å være en ledende leverandør av nye enzymer til bruk innen diagnostikk og genforskning.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

BIOTEC-300514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD

%d bloggere liker dette: