IG-annonse-2014

strek

REC_Singapore

28.05.2014  REC Silicon (Ticker: REC) vender nå oppover igjen etter å ha vært nede og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, og videre oppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-REC-28mai2014Aksjen har nå også brutt opp gjennom 50-dagers glidende gjennomsnitt, og gir med dette ytterligere positive signaler for den videre utviklingen fremover.

MACD momentum-indikator er også i kjøpssignal for aksjen og underbygger de øvrige positive tekniske signaler som aksjen nå viser.

Videre oppgang forventes for aksjen i tiden som kommer, og vi vurderer aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 5,00 på 2-4 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 3,40.

Kort om selskapet: REC Silicon is a leading producer of advanced silicon materials, delivering high-purity polysilicon and silane gas to the solar and electronics industries worldwide. We combine 25 years of experience and proprietary technology with the needs of our customers, and have an annual capacity of 20,000 MT of polysilicon from our two US-based manufacturing plants. Listed on the Oslo Stock Exchange (ticker: REC), the company is headquartered in Moses Lake, Washington and employs 800 people.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

REC-280514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD