Modellporteføljen til Aksjeanalyser.com er per 16/06-2022 opp med solide 45,15 prosent hittil i år. Til sammenligning så er Oslo Børs (OSEBX) per 16/06-2022 opp med 1,22 prosent, mens svenske OMX Stockholm index er ned hele 28 prosent. I USA er S&P500 ned 21 prosent, mens Nasdaq Composite er ned 29 prosent hittil i 2022 og per 16/06.

Teknisk Analyse: Jyske Bank

IG-annonse-2014

strek

JyskeBank

28.05.2014  Jyske Bank (Ticker: JYSK) ligger i en stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen innenfor denne i tiden fremover.

TekniskAnalyse-JYSK-280514Aksjen ligger nå ned mot støttenivået ved nedre trendlinje i denne stigende trenden, og det ligger også betydelig teknisk støtte for aksjen her fra 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer momentum-indikatorer som RSI og MACD videre oppgang for aksjen i tiden som kommer.

Basert på det positive tekniske bildet som Jyske Bank viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå.

Potensialet vurderes, basert på det tekniske bildet for aksjen, å være opp mot DKK 340,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved DKK 285,00.

Kort om selskapet: Jyske Bank offers banking services to private clients and small and medium-sized businesses. The bank has 122 branches in Denmark and subsidiaries and branches in Switzerland, Gibraltar, Great Britain, Germany, Netherlands and France. The bank also offers, through it subsidiaries Jyske Finans and Nordisk Factoring, services in factoring financing. 

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Copenhagen

Les vår Disclaimer her…

JYSK-280514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD

%d bloggere liker dette: