IG-annonse-2014

strek

Cavotec

28.05.2014  Cavotec SA (Ticker: CCC) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend,  og videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

TekniskAnalyse-CCC-280514Etter å ha konsolidert de siste månedene så vender aksjen nå oppover igjen etter å ha vært nede og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trendkanalen. Det ligger også betydelig støtte fra 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt rundt SEK 30,00-nivået.

Aksjen løfter seg kraftig i dag på veldig høyt volum, og bryter nå ut av den kortsiktige fallende trenden, og gir med dette nye positive signaler for den videre utviklingen i tiden fremover.

Videre oppgang opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, opp mot SEK 45,00-nivået, signaliseres på 3-6 måneders sikt.

Basert på det positive tekniske bildet som Cavotec viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Kursmål settes altså ved SEK 45,00, og stop-loss kan gjerne settes ved SEK 29,00.

Kort om selskapet: Cavotec is a global engineering group that enables industries worldwide to improve productivity, safety and sustainability. We deliver power transmission, distribution and control technologies that form the link between fixed installations, in for example airports, ports and mines, and mobile equipment such as aircraft, ships, mining equipment and cranes.

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Stockholm

Les vår Disclaimer her…

CCC-280514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD