IG-annonse-2014

strek

Birdstep_picture

28.05.2014  Birdstep Technology (Ticker: BIRD) har falt noe tilbake i det korte bildet innenfor den bratt stigende trenden som aksjen beveger seg innenfor. Aksjen ligger nå helt ned mot støttenivået ved nedre trendlinje i denne langsiktige stigende trenden som er etablert for aksjen.

TekniskAnalyse-BIRD-280514Aksjen finner betydelig teknisk støtte rundt dagens nivå ved NOK 2,60, og samtidig så signalerer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen trolig er nær forestående.

Det er også positive balanse mellom kurs og volumutvikling, og med fallende volum ved korreksjoner ned, og høyere volum ved oppgang i aksjekursen.

Basert på det samlede positive tekniske bildet Birdstep-aksjen viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi vurderer potensialet for aksjen, basert på det tekniske bildet aksjen viser, til å være opp mot NOK 5,00 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes rundt NOK 2,30.

Kort om selskapet: Birdstep Technology er en ledende produsent og leverandør av programvare tilknyttet trådløse nettverk og mobilitet for trådsløst tilknyttede komponenter.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

BIRD-280514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD