IG-annonse-2014

strek

ASC

28.05.2014  ABG Sundal Collier (Ticker: ASC) viser en positive utvikling innenfor en stigende trend, og videre oppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-ASC-28052014Det er også gitt et sterkt kjøpssignal for aksjen etter brudd opp fra en stor rettvinklet stigende triangel formasjon etter bruddet opp gjennom motstandsnivået rundt NOK 5,00. Potensialet for aksjen i henhold til signalet fra denne formasjonen er opp mot NOK 8,30.

Det ligger nå betydelig støtte for aksjen ned mot NOK 5,00-nivået, og her finner aksjen også støtte ved 200-dagers glidende gjennomsnitt.

MACD momentum-indikator er også i kjøpssignal for aksjen, og er med og underbygger det ellers positive tekniske bildet aksjen viser.

Vi mener aksjen fremstår som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og med et potensiale opp mot NOK 8,30 på 12 måneders sikt. På kort sikt (4-8 uker) ser vi et potensiale for aksjen opp mot NOK 6,50. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 4,90.

Kort om selskapet: ABG Sundal Collier er et nordisk basert meglerhus som tilbyr tjenester innenfor aksjeanalyse, omsetning av verdipapirer og finansiell rådgivning (corporate finance). Firmaet har ca 290 ansatte.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

ASC-280514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD