IG-annonse-2014

strek

ThinFilm

27.05.2014  ThinFilm (Ticker: THIN) ligger i en langsiktig stigende trend,  og videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-THIN-27052014Etter en lengre tids konsolidering innenfor en stor rektangel konsolideringsformasjon, så signaliseres nå videre kursoppgang for aksjen fra dagens nivå.

Aksjen finner støtte rundt dagens nivå ved både 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og det vil gjerne kunne komme en ny test av motstandsnivået rundt NOK 6,60 på 4-8 ukers sikt.

Det er etablert en stigende trend for aksjen i det helt korte bildet også, og Stochastics momentum-indikator signaliserer videre oppgang for aksjen på kort sikt.

Basert på det samlede positive tekniske bildet ThinFilm viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og med et potensiale opp mot NOK 6,60 på 2-4 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 4,70.

Kort om selskapet: ThinFilm er et teknologiselskap som utvikler helorganiske optiske lagrings – og prosesseringssystemer. 

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

THIN-270514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD