IG-annonse-2014

strek

FOE

27.05.2014  Fred Olsen Energy (Ticker: FOE) viser en svak utvikling innenfor en fallende trend, og videre kursfall signaliseres for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-FOE-270514Aksjen faller nå tilbake igjen etter å ha testet motstandsnivået ved øvre trendlinje i den fallende trenden som aksjen beveger seg innenfor. Det ligger også betydelig motstand rundt NOK 190,00-nivået for aksjen.

Samtidig så signaliserer nå Stochastics momentum-indikator at aksjen gjerne står foran videre kursfall på kort sikt.

Det ligger noe støtte fra de seneste bunner rundt NOK 175,00, men deretter er det begrenset med støtte før ned mot nedre trendlinje i den fallende trenden, og som betyr at aksjen kan komme til å falle ned mot NOK 160,00 på 1-3 måneders sikt.

Basert på det negative tekniske bildet Fred Olsen Energy viser så vurderes aksjen som en salgskandidat på dagens nivå, og vi har kursmål for aksjen ved NOK 160,00 på 1-3 måneders sikt.

Kort om selskapet: Fred. Olsen Energy ASA (FOE) tilbyr tjenester til offshoreindustrien innen utvikling og produksjon av olje og gass. Selskapet bygger på 150 års erfaring fra Shipping og over 35 år innen offshore.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

FOE-270514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD