IG-annonse-2014

strek

alcoa27.05.2014  Alcoa Inc. (Ticker: AA) viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen i tiden fremover.

TekniskAnalyse-AA-270514Etter å ha konsolidert i det korte bildet, og testet støttenivået ved nedre trendlinje i den stigende trenden samt støttenivået ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, så vender aksjen nå oppover igjen og videre oppgang signalisers i tiden som kommer.

Det ligger noe motstand for aksjen rundt USD 14,00, men bryter aksjen opp gjennom det nivået så vil det være lite motstand for videre kursoppgang før opp mot taket av den stigende trenden, rundt USD 16,00.

Ved korreksjoner ned så ligger det altså støtte ved nedre trendlinje i den stigende trenden, og ved 50-dagers glidende gjennomsnitt, rundt USD 13,00.

Basert på det positive tekniske bildet som Alcoa viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi har kursmål for aksjen opp mot USD 16,00 på 1-3 måneders sikt.  Stop-loss kan gjerne settes ved USD 12,70.

Kort om selskapet: Alcoa Inc. produces and manages primary aluminum, fabricated aluminum, and alumina. The company operates in four segments: Alumina, Primary Metals, Global Rolled Products, and Engineered Products and Solutions. The company has operations primarily in the United States, Australia, Spain, Brazil, France, the Russian Federation, Hungary, the Netherlands, Norway, the United Kingdom, China, Germany, and Italy. Alcoa Inc. was founded in 1888 and is based in New York, New York.

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq, USA

AA-270514Les vår Disclaimer her…

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD