IG-annonse-2014

strek

TGS26.05.2014  TGS-Nopec (Ticker: TGS) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og en fortsatt positiv utvikling signaliseres for aksjen innenfor denne stigende trenden.

TekniskAnalyse-TGS-260514Aksjen har konsolidert i det korte bildet, og finner støtte rundt NOK 200,00. Det ligger også støtte rundt NOK 195,00 fra aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Etter den siste tids konsolidering så signaliserer nå både Stochastics og RSI momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne kan være nær forestående.

Basert på det positive tekniske bildet TGS Nopec viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot øvre trendlinje i den stigende trenden, rundt NOK 230,00, på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes vedd NOK 188,00.

Kort om selskapet: TGS provides multi-client geoscience data and services to oil and gas Exploration and Production companies around the globe. TGS geophysical and geological data products include multi-client seismic libraries, permanent reservoir monitoring, magnetic and gravity data, the industry’s largest global database of digital well logs and regional interpretive products. TGS also provides high-end depth imaging services to help resolve complex seismic imaging problems.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

TGS-260514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD