IG-annonse-2014

strek

storebrand

26.05.2014  Storebrand (Ticker: STB) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt innenfor denne stigende trenden.

TekniskAnalyse-STB-260514Storebrand har nå brutt ut av en kortsiktig fallende trend, og er i ferd med å danne en omvendt hode-skulder formasjon hvor et brudd opp gjennom halslinjen ved NOK 37,00 vil utløse nye positive signaler for den videre utviklingen.

Stochastics og MACD momentum-indikatorer er begge i kjøpssignal for aksjen og indikerer videre kursoppgang for aksjen på kort sikt, og dermed vil det gjerne kunne komme et brudd opp gjennom NOK 37,00-nivået i løpet av den nærmeste tiden.

Basert på det positive tekniske bildet Storebrand-aksjen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen på 1-3 måneders sikt vurderes til å være opp mot NOK 40,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 33,00.

Kort om selskapet: Storebrand-konsernet er en ledende aktør i markedet for langsiktig sparing og forsikring.Storebrand tilbyr et helhetlig produktspekter til privatpersoner, bedrifter, kommuner og offentlige virksomheter. Konsernet består av følgende forretningsområder: Livsforsikring, Skadeforsikring, Kapitalforvaltning og Bank.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

STB-260514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD