IG-annonse-2014

strek

HEX26.05.2014  Hexagon Composites (Ticker: HEX) viser en sterk utvikling innenfor en bratt stigende trend, og en fortsatt sterk utvikling for aksjen signaliseres fremover innenfor denne stigende trenden.

TekniskAnalyse-HEX-260514Etter å ha konsolidert i det korte bildet så virker aksjen nå klar for videre oppgang i tiden som kommer, og både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer nå at aksjen gjerne kan få et løft i tiden fremover.

Aksjen finner nå også støtte ved sitt 50-dagers glidende gjennomsnitt, og som således er med og underbygger øvrige tekniske signaler om at en ny vending opp for aksjen gjerne kan være nær forestående.

Basert på det positive tekniske bildet Hexagon Composite viser så vurderesaksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 50,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 33,00.

Kort om selskapet: Hexagon Composites ASA er en global nisjeprodusent innen kompositindustrien. Selskapet produserer komposittbeholdere for gass, samt fiberarmeringer i glass og karbon.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

HEX-260514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD