IG-annonse-2014

strek

AssaAbloy

TekniskAnalyse-ASSA_B-26051426.05.2014  Assa Abloy B (Ticker: ASSA-B) ligger i en langsiktig stigende trend, og videre oppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

Etter å ha konsolidert det siste halvåret innenfor den langsiktige stigende trenden så ligger aksjen nå lavt innenfor denne stigende trenden, og kan således være ved et gunstig nivå å kjøpe aksjen på nå.

Det ligger støtte rundt dagens nivå ved SEK 338,00-nivået fra aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt, og det ligger også solid støtte rundt SEK 330,00.

RSI og MACD momentum-indikatorer signaliserer nå videre oppgang for aksjen i tiden fremover.

Dersom det kommer et brudd opp gjennom et motstandsnivå som ligger rundt SEK 355,00, så vil det signalisere videre kursoppgang for aksjen opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, og det vil si opp mot SEK 400,00-nivået på 6-12 måneders sikt.

Basert på det positive tekniske bildet som Assa Abloy viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi ser altså et potensiale for aksjen opp mot SEK 400,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved SEK 317,00.

Kort om selskapet: Assa Abloy sells door opening solutions, including locks, doors and such, to both customers and companies. The operation in divided in five business areas: EMEA: Manufactures and sells mechanical, electromechanical and electronic locks, cylinders, security doors and fittings in Europe, the Middle East and Africa. Americas: Same as EMEA, in North America and via distributors in South America. Asia Pacific: Same as EMEA, in Asia and Oceania. Global Technologies: Global division manufacturing and selling products for electronic security solutions, identity solutions and lock systems. Entrance Systems: Global division manufacturing and selling automatic entrance solutions.

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq OMX Stockholm

Les vår Disclaimer her…

ASSA_B-260514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD