IG-annonse-2014

strek

Ashland26.05.2014  Ashland Inc. (Ticker: ASH) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og aksjen har nå gitt nytt kjøpssignal etter brudd opp fra en stor triangel konsolideringsformasjon. Vi gjør oppmerksom på at børsene i USA har stengt i dag mandag 26. mai (Memorial Day).

TekniskAnalyse-ASH-260514Ashland Inc. her nylig brutt opp fra en stor rettvinklet stigende triangel formasjon, og utløste et nytt sterkt kjøpssignal etter å ha brutt opp gjennom motstandsnivået ved USD 100,00.

Etter å ha brutt opp fra nevnte konsolideringsformasjon, så har aksjen fått en vanlig korreksjon ned og testet støttenivået som nå ligger ved USD 100,00, og aksjen vender nå oppover igjen fra dette nivået. Dette signaliserer at aksjen gjerne vil få et videre løft i tiden som kommer.

Like under USD 100,00-nivået hvor det altså ligger nå betydelig teknisk støtte så ligger det også støtte rundt USD 98,00 ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt. Det ligger med andre ord veldig mye teknisk støtte for aksjen nå rundt USD 100,00-nivået.

Disse positive signaler som nå er gitt for Ashland-aksjen underbygges også av momentum-indikatorene RSI og Stochastics, og begge disse signaliserer nå også videre kursoppgang for aksjen i tiden fremover.

På bakgrunn av dette positive tekniske bildet Ashland Inc. nå viser så vurderer vi aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Vi ser et potensiale for aksjen opp mot USD 120,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved USD 96,00.

Kort om selskapet: Ashland Inc. operates as a specialty chemicals company worldwide. The company operates through four segments: Ashland Specialty Ingredients, Ashland Water Technologies, Ashland Performance Materials, and Ashland Consumer Markets. Ashland Inc. is an American Fortune 500 company which operates in more than 100 countries. The company was founded in 1924 and is headquartered in Covington, Kentucky. Les mer om Ashland Inc. her…

Les mer om selskapet på deres hjemmesider her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Nasdaq, USA

ASH-260514Les vår Disclaimer her…

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD