IG-annonse-2014

strek

telenor-fornebu

23.05.2014  Telenor (Ticker: TEL) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-TEL-230514Aksjen konsoliderer i det korte bildet, og finner støtte rundt NOK 140,00-nivået, og en ny vending opp fra dette nivået er gjerne nær forestående. Det ligger også støtte fra aksjens 200-dagers glidende gjennomsnitt like under NOK 140,00.

Stochastics momentum-indikator har nå gitt nytt kjøpssignal for aksjen,og signaliserer at en ny vending opp for aksjen gjerne kan komme på kort sikt. RSI momentum-indikator er med og underbygger dette signalet, og viser en stigende trend som signaliserer at aksjen gjerne snart kan få en ny vending opp.

På oppsiden ligger det noe motstand rundt NOK 148,00 og deretter er neste motstandsnivå av betydning rundt NOK 154,00.

Basert på det positive tekniske bildet Telenor viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen vurderes, i henhold til den langsiktige stigende trenden, å være opp mot NOK 165,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 133,00.

Kort om selskapet: Telenor er en av verdens raskest voksende mobiloperatører. Telenor er også Nordens største distributør av TV-tjenester.Telenor er delt inn i tre forretningsområder; mobilvirksomheter i 12 land, og fastnett- og kringkastningstjenester i Norden. 

Les mer om Telenor på selskapets hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for Telenor her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

 

TEL-230514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD