IG-annonse-2014

strek

kongsberg-automotive

23.05.2014  Kongsberg Automotive (Ticker: KOA) viser en positiv utvikling innenfor en langsiktig stigende trend, og videre kursoppgang signaliseres for aksjen på sikt innenfor denne.

TekniskAnalyse-KOA-230514Aksjen gir nå nytt kjøpssignal etter brudd opp fra en stor rektangel konsolideringsformasjon, og videre kursoppgang signaliseres nå for aksjen i tiden fremover.

MACD momentum-indikator er også i kjøpssignal for aksjen, og er således med og underbygger de øvrige positive tekniske signaler for aksjen.

Det ligger nå begrenset med motstand for videre kursoppgang før opp mot øvre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, og som er rundt NOK 9,00.

Ved korreksjoner ned for aksjen så ligger det nå i første omgang teknisk støtte rundt NOK 6,40, og deretter er neste støttenivå ved aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt rundt NOK 5,80.

Basert på det positive tekniske bildet Kongsberg Automotive viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå. Potensialet for aksjen vurderes i henhold til den langsiktige stigende trenden å være opp mot NOK 9,00 på 6-12 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 5,60.

Kort om selskapet: Kongsberg Automotive utvikler, produserer og markedsfører systemer for girskift, clutchaktuering, setekomfort, stabilisatorstag, koblinger og komponenter. Noen av kundene er bl.a. Volvo, Saab, Scania, Mercedes-Benz, DAF, Renault, Peugeot/Citröen og Toyota. Konsernadministrasjonen holder til i Kongsberg. Produksjonen foregår i Norge, Sverige, England, Polen, USA, Mexico, Brasil, Korea og Kina. I tillegg har konsernet salgs- og R&D sentere i Tyskland og USA, samt salgskontorer i Frankrike og Japan.  

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

KOA-230514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD