IG-annonse-2014

strek

EMGS

23.05.2014  Electromagnetic Geoservices (Ticker: EMGS) viser en negativ utvikling innenfor en langsiktig fallende trend, og en fortsatt svak utvikling for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-EMGS-230514Aksjen har nå også brutt ned fra en triangel formasjon, og har med dette gitt nye negative tekniske signaler for den videre utviklingen i tiden som kommer.

EMGS møter også betydelig motstand fra øvre trendlinje i den langsiktige fallende trendkanalen, og som også sammenfaller med motstandsnivåene fra aksjens 50-dagers og 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så viser både RSI og Stochastics momentum-indikatorer en fallende tendens og signaliserer videre nedgang for aksjen på kort sikt.

På bakgrunn av det negative tekniske bildet EMGS viser så vurderes aksjen som en salgskandidat på dagens nivå, og kursmål for aksjen vurderes til å være ned mot NOK 5,00 på 6-12 måneders sikt.

Kort om selskapet: Electromagnetic Geoservices ASA er et offshore teknologiselskap innen seabed logging, en teknologi som anvendes til å påvise olje og gass under havbunnen før boring, ved hjelp av elektomagnetiske bølger. 

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

EMGS-230514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD