IG-annonse-2014

strekKOG

22.05.2014  Kongsberg Gruppen (Ticker: KOG) ligger i en langsiktig stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres i tiden fremover.

TekniskAnalyse-KOG-220514Aksjen konsoliderer i det korte bildet, og finner betydelig støtte rundt NOK 135,00. Her ligger det både støtte fra nedre trendlinje i den langsiktige stigende trenden, og fra aksjens 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både Stochastics og RSI momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Basert på det positive tekniske bildet Kongsberg Gruppen viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå.

Potensialet for aksjen på 4-8 ukers sikt vurderes til å være opp mot NOK 150,00. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 133,00.

Kort om selskapet: Kongsberg Gruppen er et internasjonalt teknologiselskap med hovedfokus rundt maritim elektronikk og systemer, samt utvikling og produksjon av forsvars- og romfartsprodukter. Deres virksomhet er konsentrert rundt to forretningsområder: Kongsberg Maritime og Kongsberg Defence & Aerospace. De viktigste markedene er Europa, USA, Midtøsten og det fjerne Østen. Med hovedkontor i Norge, er selskapet etablert på 40 steder i 23 land.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

KOG-220514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD