IG-annonse-2014

strek

DophinGroup

22.05.2014  Dolphin Group (Ticker: DOLP) har etablert en stigende trend, og hvor videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.

TekniskAnalyse-DOLP-220514I det korte bildet så konsoliderer aksjen etter å ha brutt opp gjennom et motstandsnivå rundt NOK 5,70, og det ligger nå støtte ned mot dette nivået ved korreksjoner ned i aksjen. Like under, rundt NOK 5,60, finner aksjen også støtte ved 50-dagers glidende gjennomsnitt.

Det er samtidig nå nylig utløst et sterkt kjøpssignal for aksjen etter det som kalles et Golden Cross signal, det vil si at 50-dagers glidende gjennomsnitt har brutt opp gjennom 200-dagers glidende gjennomsnitt. Dette regnes for å være et sterkt kjøpssignal, og som ofte etterfølges av videre kursoppgang for aksjen.

Aksjen ligger nå lavt innenfor den stigende trenden som er etablert, og samtidig så viser nå Stochastics momentum-indikator en oversolgt situasjon for aksjen på kort sikt, og dette indikerer at videre oppgang for aksjen gjerne er nær forestående.

Basert på det positive tekniske bildet Dolphin Group viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet for aksjen vurderes til å være opp mot NOK 6,70 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 5,40.

Kort om selskapet: Dolphin Group har to forretningsenheter; Dolphin Geophysical og Dolphin Interconnect Solutions. Dolphin Geophysical er en global leverandør av marine geofysiske tjenester. Selskapet har en flåte bestående av 2D og 3D fartøy og tilbyr seismiske undersøkelser på kontraktsbasis og multiklient prosjekter over hele verden. Dolphin Interconnect Solutions er en global leverandør av høy ytelses-, interconnect produkter. Produktene brukes til å koble flere datamaskiner sammen for å skape høy ytelses plattformer for krevende applikasjoner. 

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

DOLP-220514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD