IG-annonse-2014

strek

AkerSolutions

22.05.2014  Aker Solutions (Ticker: AKSO) viser en positiv utvikling innenfor en stigende trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres innenfor denne i tiden fremover.

TekniskAnalyse-AKSO-220514Etter å ha korrigert noe ned den siste uken så påtreffer nå aksjen et støttenivå rundt 100 kroner, samtidig som både RSI og Stochastics momentum-indikatorer signaliserer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Aksjen ligger også nær støttenivå ved både 50-dagers, og 200-dagers glidende gjennomsnitt, og en ny vending opp for aksjen forventes i løpet av den nærmeste tiden.

På oppsiden ligger første motstandsnivå av større betydning rundt NOK 110,00, og deretter er neste motstandsnivå av betydning rundt NOK 120,00.

Basert på det positive tekniske bildet Aker Solutions viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og vi ser et potensiale for aksjen opp mot NOK 120,00 på 1-3 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 94,00.

Kort om selskapet: Aker Kværner er en ledende og global leverandør av tjenester knyttet til design, bygging, vedlikehold, modifikasjon og drift av store og små industrianlegg. Konsernet leverer avanserte teknologiprodukter, enten enkeltvis eller satt sammen i integrerte løsninger.
Virksomheten omfatter en rekke bransjer, inkludert olje- og gassproduksjon, raffineri og petrokjemi, farmasi, og metallforedling, kraft, cellulose og miljø. 

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

AKSO-220514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD