IG-annonse-2014

strek

Orkla21.05.2014  Orkla (Ticker: ORK) har fått et løft i det korte bildet, men møter nå på betydelig motstand rundt NOK 53,00, og en korreksjon ned fra dette nivået signaliseres nå for aksjen.

TekniskAnalyse-ORK-210514Det ble i går gitt salgssignal fra et Bearish Engulfing signal i candlestick diagrammet for Orkla, og dette signaliserer at aksjen gjerne står foran en korreksjon ned på kort sikt.

Det gis også signal om en kommende korreksjon ned fra RSI og Stochastics momentum-indikatorer.

En korreksjon ned mot nedre trendlinje i den stigende trenden aksjen beveger seg innenfor virker sannsynlig på kort sikt. Det vil i så fall bety en nedgang ned mot NOK 48,00, og da gjerne på 1-2 ukers sikt.

Basert på det tekniske bildet aksjen nå viser, og de tekniske signaler som er gitt for aksjen, så vurderes Orkla som en salgskandidat på dagens nivå. Kursmål settes ved NOK 48,00 på 1-2 ukers sikt.

Kort om Orkla: Orkla ASA er notert på Oslo Børs og har hovedkontor i Oslo, Norge. Orkla er en ledende leverandør av merkevarer og konseptløsninger til dagligvarehandel og storhusholdning i Norden og Baltikum. I tillegg har konsernet gode posisjoner innenfor enkelte produktgrupper i India, Tsjekkia, Østerrike, Polen og Russland. Orkla er også en betydelig leverandør til det europeiske bakerimarkedet. Orklas visjon er å gjøre hver dag bedre ved å tilby lokale merkevarer som er sunnere, lettere å like og enklere å velge. Konsernet har også virksomhet innenfor aluminium, vannkraft og eiendom. Orkla hadde pr. 31.12.2013 ca. 17.000 ansatte. Konsernet hadde i 2013 en omsetning på 33 mrd. kroner.

Les mer om selskapet på deres hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for selskapet her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

ORK-210514Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD