IG-annonse-2014

strek

Norske-Skog

TekniskAnalyse-NSG-21051421.05.2014  Norske Skogindustrier (Ticker: NSG) viser en underliggende positiv trend, og videre kursoppgang for aksjen signaliseres på sikt.

Etter å ha falt noe tilbake i det korte bildet så finner aksjen nå god støtte rundt NOK 4,30, og aksjen ligger nå også nær støttenivået ved 200-dagers glidende gjennomsnitt.

Samtidig så signaliserer nå både RSI og Stochastics momentum-indikatorer at en ny vending opp for aksjen gjerne er nær forestående.

Aksjen er også i ferd med å bryte ut av den kortsiktige fallende trenden som aksjen har beveget seg innenfor hittil i 2014. Den underliggende trenden for aksjen er imidlertid positiv, og videre oppgang for aksjen signaliseres på sikt.

På oppsiden ligger det i første omgang noe teknisk  motstand rundt NOK 5,00, og deretter er neste motstandsnivå av betydning opp mot NOK 6,30.

Basert på det positive tekniske bildet Norske Skog viser så vurderes aksjen som en interessant kjøpskandidat på dagens nivå, og potensialet for aksjen vurderes å være opp mot NOK 6,30 på 3-6 måneders sikt. Stop-loss kan gjerne settes ved NOK 4,10.

Kort om selskapet: Norske Skog er en av verdens største produsenter av avis- og magasinpapir. Selskapet har 12 fabrikker i 10 land og en produksjonskapasitet på 4 millioner tonn papir per år.

Les mer om Norske Skogindustrier på selskapets hjemmeside her…

Se siste aksjekurs for Norske Skogindustrier her…  Markedsplass: Oslo Børs

Les vår Disclaimer her…

NSG-210514

Kilde chart: www.vikingen.se

IG-CFD